Voorbeelden2018-10-23T19:05:31+00:00

Dashboards en rapportages

Als expert heb ik voor veel bedrijven diverse management rapportages gebouwd. Natuurlijk op een manier zodat het gemakkelijk is te updaten. Ik zorg dat een dashboard met een druk op de knop is bijgewerkt en als gegevens wijzigen dat de rapportages in tact blijven.

Tools en systemen

Excel vormt een goede basis voor op maat gemaakte systemen die passen bij jouw bedrijfsvoering. Ik bouw dit op beveiligde manier zodat het niet overhoop kan raken. Als specialist heb ik tal van boekhoud-,projectmanagement- en urenregistratie systemen gebouwd.  Bel of mail me en we gaan samen op zoek naar jouw opmaat oplossing.

Koppeling met andere programma’s

Met VBA is het mogelijk om met tal van programma’s koppelingen te maken. Excel kan heel goed inloggen op SQL databases of werken met andere MS Office oplossingen. Zelfs met Photoshop valt er te werken. Als expert heb ik diverse programma’s in Excel gebouwd die praten met verschillende programma’s

Meer dan tien jaar ervaring met sheets, tools, VBA en analyses

Dataverwerking, analyses en foutoplossing

Heb je hoeveelheden data te verwerken? Analyses te doen ? Wil je de data laten spreken of heb je tools en sheets met fouten die je hersteld wilt hebben? Geen punt, met mijn specialisme help ik je graag om tot de oplossing te komen die jij nodig hebt.

Bel me terug