Direct in contact met een Excel specialist

Excel specialist staat klaar

Aangenaam, mijn naam is Michel Büchner, oprichter van Expert Excel. Een Excel specialist met jaren ervaring en samen met mijn team van Excel specialisten help ik graag. We zijn meer dan een Excel specialist: we zijn opgeleid als bedrijfskundigen, bedrijfseconomen en hotelschool. Daarmee zijn we niet alleen “goed in Excel”, maar denken we ook mee in echt de beste oplossing, met oog voor de gebruiker.

Een bestaande sheet dat verbeterd kan worden, een proces wat sneller kan of een geheel buiten de kaders oplossing. De Excel specialist inventariseert, werkt uit en lost op.

Graag maak ik kennis met je. Neem je contact me op? Dan spreken we elkaar snel!

Excel specialist voor sheets, tools, macro’s en VBA programma’s

Ondersteuning bij sheets

Heb je al een Excel sheet of wil je een nieuwe sheet? Kom je er niet helemaal uit en wil je graag de hulp van een Excel specialist? Neem contact met me op en we verzorgen de juiste oplossing.

Bouwen van tools

Wil je een nieuwe tool of een update van een bestaande tool? Bestaat er een proces in je bedrijf waarvan je weet dat het makkelijker kan? De Excel specialist staat klaar om mee te denken.

Programmeren met vba

Excel kan veel meer dan de basisfuncties. Integreer het met je boekhoudsysteem, Word files of andere MS Office programma’s maar ook met SQL databases of online applicaties, met behulp van een van onze Excel specialisten.

Je bent in drie stappen geholpen

1. Luisteren en inventariseren

Tijdens een (telefonische) kennismaking inventariseer ik waar je mee geholpen wilt worden. Ik denk mee in de oplossingsrichting en zorg voor een zo efficiënt en effectief mogelijke oplossing. Samen bedenken we wat het beste is met de afweging tussen tijd, kosten en resultaat.

2. Vastleggen en afspreken

Nadat de oplossingsrichting is bepaald ga ik schrijven. Ik werk een voorstel uit en beschrijf hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Ik maak een planning en een kostenraming op basis van fixed fee. Op basis hier van weet je precies wat je kan verwachten.

3. Bouwen en opleveren

Bij je akkoord ga ik aan de slag. Ik lever volgens afspraak en planning. Nadat je akkoord geeft op het eindresultaat stuur ik je de factuur. Standaard werk ik met een garantietermijn. Zo krijg je altijd precies geleverd wat je nodig hebt.

Direct in contact met een Excel specialist?

Contactformulier

Bel ons, we staan klaar. Of vul het formulier in, dan bellen we jou.

  Contactdetails

  ExpertExcel B.V.
  Boeing Avenue 201-219
  1119 PD Schiphol-Rijk
  KVK: 69370672
  085 401 5073
  06 144 181 27
  [email protected]

  Onze klanten aan het woord

  Contactdetails

  ExpertExcel B.V.
  Boeing Avenue 201-219
  1119 PD Schiphol-Rijk
  KVK: 69370672
  085 401 5073
  06 144 181 27
  [email protected]